BE A DIVA® OFFICIAL WEBSHOP
Trendwatching

Make-up trends Summer 2017

Make-up trends Summer 2017 Jeeej! De grijzige wolken en lange donkere dagen hebben we inmiddels weer achter ons gelaten en steeds vaker zijn de warme zonnestralen aanwezig om onze dagen positiever te kleuren. Van een zonnige dag moet je natuurlijk genieten en dus zijn ook wij steeds vaker buiten te vinden. Een drankje op het terras, chillen op een kleed in het park of een middag rondslenteren in de stad zijn activiteiten waarmee we onze vrije dagen graag vullen.

Bij een nieuw seizoen hoort vanzelfsprekend een nieuwe collectie, maar het modebeeld verandert niet alleen qua kleding. Ook het haar en de make-up verandert ieder seizoen weer; het ene seizoen wat drastischer dan het andere. Omdat optutten tot één van onze favoriete bezigheden behoort, besteden we het artikel van deze week aan de Make-up trends voor de zomer van 2017. Welke make-up trend ga jij deze zomer rocken?

Hair inspiration Summer '16

Hair inspiration Summer '16 Van de trends voor deze zomer ben jij als ware fashionista waarschijnlijk allang, o.a. door onze vorige blogberichten, op de hoogte. Maar, wanneer je jouw look helemaal compleet wilt maken kan jouw kapsel natuurlijk niet achterblijven. Ieder jaar zien we een aantal nieuwe haartrends voorbij komen en er zijn ook een aantal looks die eigenlijk tijdloos zijn. Ben jij benieuwd wat de nieuwste haartrends zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet; wat is jouw favoriete look?

Trendwatching: Voorjaarstrends van 2016

Trendwatching: Voorjaarstrends van 2016 De wintersale periode is bijna voorbij; de dikke wollen truien, vesten en winterjassen maken plaats voor de voorjaarscollectie van 2016. Hiervan word jij, als ware fashionista, natuurlijk super enthousiast, want het is weer tijd om nieuwe inspiratie op te doen. Wat zijn de trends voor het voorjaar van 2016 en welk kledingstuk mag er absoluut niet ontbreken in jouw kast? Bij Be a Diva hebben wij een aantal trends voor je op een rijtje gezet; Get inspired <3

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »