BE A DIVA® OFFICIAL WEBSHOP
musthaves

Spring Trends 2017

Spring Trends 2017 Oke lieve diva’s, we moeten eerlijk toegeven dat op het moment van schrijven het weer er een beetje somber uitziet. De lucht is grijzig, er staat een windje en hier en daar is zelfs een donkere, onheilspellende wolk zichtbaar. Toch willen we onze lente-gevoelens niet zomaar verbannen, want wat hebben wij genoten van het weer de afgelopen week. Toegegeven, een jasje was nodig, maar die dikke winterjas kon voor het eerst sinds tijden weer een aantal dagen aan de kapstok blijven hangen. Halleluja!

Bij een onverwachte temperatuurwisseling komt er helaas wel een probleem naar boven dat iedere fashionista zal herkennen. Wat aan te doen op zo’n eerste lenteachtige dag?

Met de handen in de zij hebben ook wij voor onze kasten gestaan en er ietwat teleurgesteld doorheen gekeken. Er hangen goede items in, maar we kennen ze al en daarom worden we er niet echt door gegrepen. Een goed idee dus om eens te kijken wat de trends voor het voorjaar van 2017 zijn. Je garderobe aanvullen met een aantal nieuwe items is namelijk een top idee. Met een kleine investering kunnen er met de oudere kledingstukken in jouw kast ineens weer tientallen nieuwe, toffe combi’s gecreëerd worden. Waardoor jij helemaal stylish voor de zonnige dag kunt komen!

Spring is here!

Spring is here! De lente is weer begonnen. Wat worden we daar vrolijk van! Het is weer langer licht, alles begint weer lekker te bloeien, de zon laat zich weer regelmatig van zijn betere kant zien en… De voorjaarscollectie komt deze week online! Be a Diva heeft ook dit seizoen weer een collectie samengesteld die is gebaseerd op de laatste trends.

We hope you will love it!

Trendwatching: Voorjaarstrends van 2016

Trendwatching: Voorjaarstrends van 2016 De wintersale periode is bijna voorbij; de dikke wollen truien, vesten en winterjassen maken plaats voor de voorjaarscollectie van 2016. Hiervan word jij, als ware fashionista, natuurlijk super enthousiast, want het is weer tijd om nieuwe inspiratie op te doen. Wat zijn de trends voor het voorjaar van 2016 en welk kledingstuk mag er absoluut niet ontbreken in jouw kast? Bij Be a Diva hebben wij een aantal trends voor je op een rijtje gezet; Get inspired <3

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »