BE A DIVA® OFFICIAL WEBSHOP

Pimp your bedroom

  • Geplaatst op
  • Door Joyce
Pimp your bedroom

Bij Be a Diva zijn we dol op kleding, accessoires en de laatste trends, maar dat wisten jullie fashionistas natuurlijk al. Maar naast onze fashion-verslaving worden wij ook erg blij van een gezellige en trendy slaapkamer. Het is ten slotte de ruimte waar je veel tijd doorbrengt om te studeren, chillen met je vriendinnen en te slapen dus het is belangrijk dat jij je er helemaal thuis voelt. Vind jij dat jouw slaapkamer wel wat opgefleurd mag worden, maar heb je geen goed gevulde spaarpot om de woonboulevard leeg te kopen? Niet getreurd! Met deze betaalbare DIY tips tover jij jouw kamer in no-time om in de droomslaapkamer van iedere diva.

Picture Perfect
Waarschijnlijk staat jouw telefoon bomvol met te gekke foto’s van vriendinnen, huisdieren, familieleden en grappige doorstuurplaatjes. Je smartphone is als het ware een digitaal fotoalbum. Handig, omdat je dat album altijd bij je hebt, maar er gaat niets boven een afgedrukte foto. Dus, maak een mapje aan in jouw fotogalerij en plaats hier de leukste, grappigste en mooiste foto’s in. Fiets, ren of dans vervolgens naar het dichtstbijzijnde foto-afdruk-punt zoals bijvoorbeeld Hema en laat jouw digitale plaatjes eenvoudig tot leven komen.


Love Is..

Met de foto’s die je hebt afgedrukt kun je natuurlijk van alles doen. Zo kun je ze inlijsten en in je kamer ophangen of neerzetten, maar het leuker om er iets creatiefs mee te doen.  Zo vinden we bij Be a Diva een foto-hart helemaal fantastisch. En het fijne is, dat het super makkelijk te maken is. Selecteer eerst alle foto’s die jij wilt gebruiken voor het hart en leg ze in de juiste volgorde op de vloer neer. Hoe meer foto’s jij hebt , hoe groter het hart wordt. Is het hart zoals jij het wilt? Meet het dan op en ben er zeker van dat het op jouw muur past. Teken daarna met een potlood en een liniaal dunne lijntjes op de muur zodat het hart waterpas opgehangen wordt. Plak de foto’s met dubbelzijdige tape op de muur en fleur jouw kamer op met dit te gekke hart.Need more Color?
Jouw dierbaren maken jouw leven kleurrijk, dus waarom dat niet extra benadrukken?! Washi-tape is verkrijgbaar in allerlei felle kleuren en drukke patronen en voor een paar euro heb je al een aantal rolletjes in huis. Plak de foto’s met dubbelzijdige plakband op een muur in jouw kamer en maak hierna met de washi-tape kaders om de foto’s heen. Een originele manier om jouw foto’s in te lijsten en het geeft jouw kamer een vrolijke update. Perfect voor alle Diva’s die meer kleur in hun slaapkamer willen.
What’s on your Mind?
Wil jij graag jouw kamer verrijken met één grote eyecatcher, dan is het maken van een String Art item aan jouw muur een top idee. Wil je liever niet zoveel spijkers in de muur slaan dan kun je de String Art ook op een canvas doek met een piepschuim achterkant of een houten plaat maken. De houten plaat of het canvas kan je ook nog in een kleur verven die het beste bij jouw kamer past.


Wat heb je nodig?
- Een muur. (Of canvasdoek met piepschuim achtergrond of een houten plaat).
- Spijkers
- Garen
- Een Quote
- Hamer en een schaar

Stap 1: Kies een Quote
Zoek een tekst die bij jou past en print de letters uit op de juiste grootte. Knip de letters vervolgens uit en leg deze op het canvasdoek of de houten plaat. Heb je ervoor gekozen om de letters op jouw muur te maken, plak ze dan met een dubbelgevouwen plakbandje aan de muur. Gebruik gewone huis-tuin-en-keuken-plakband, zodat je de letters weer makkelijk los kunt krijgen zonder de muur te beschadigen.
Tip: uit de losse pols letters waterpas ophangen is best lastig. Trek hierom voordat je begint met een potlood en een liniaal een heel dun lijntje over de muur en gum deze uit voordat je aan de slag gaat met het garen.

Stap 2: Pin it
Nu is het tijd om met het gereedschap aan de slag te gaan. Sla met de hamer voorzichtig de spijkers om de letters heen. Het mooiste is om een gelijke afstand tussen de spijkers aan te houden. Verwijder na het aanbrengen van alle spijkers voorzichtig de papieren letters.

Stap 3: Make it happen
De laatste stap is het omwikkelen van het draad. Op de eerste plaats begin je met het omlijnen van de randen. Wanneer alle randen van de letters staan, ga je verder met het inkleuren van de letters. Dit doe je door de draad kris kras van de ene naar de andere spijker te wikkelen. Steek schuin, horizontaal of verticaal over net zolang tot de letter naar jouw voldoening is ingevuld.

Stap 4: Enjoy
Geniet van de nieuwe aanwinst in jouw slaapkamer!


Leave a Message
Een potje krijtverf, een kwast of roller, afplaktape en een schrijfkrijtje is het enige wat je nodig hebt om jouw slaapkamer deze persoonlijke touch te geven. Zoek in jouw kamer één wandje uit dat wel wat inspirerende teksten kan gebruiken én transformeer dat kale muurtje in een klein uur tot een schrijfbord. Een schrijfkrijtje erbij en klaar ben je. Al jouw vriendinnen kunnen nu hun persoonlijke boodschap, hilarische anekdotes en bizarre weetjes achterlaten in jouw kamer. Veel persoonlijker wordt het niet!
Tip: bij de Action vind je alle benodigdheden voor een klein prijsje.Heb je na het lezen van dit artikel zin gekregen om aan de slag te gaan? Top! Wil jij er zeker van zijn nooit één van onze inspirerende blogs te missen, volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Dan ben je als een ware Diva altijd up-to-date! Xoxo Be a Diva

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »