BE A DIVA® OFFICIAL WEBSHOP

Mix 'n Match contest 2016

Heb jij het liefst elke dag iets anders aan? Sta jij elke ochtend nieuwe combinaties te maken met de items in je kast? Kun jij met 1 item uit je garderobe twintig verschillende looks creëren? Durf jij gewaagde combinaties te maken? Maak je graag selfies? Inspireer je jouw vriendinnen en klasgenootjes en laat je je inspireren door de grote fashionista's der aarde? Dan word jij misschien wel onze Mix 'n Match Queen van 2016 en ga jij naar hartenlust shoppen met een Be a Diva-Fashioncheque t.w.v. €500,-!
SPELREGELS

Inschrijven

Iedereen kan zich inschrijven voor de wedtrijd door het formulier hierboven in te vullen. Let erop dat je het juiste e-mailadres invult. We nemen half januari per mail contact met je op als je een van de 3 gelukkige fashionista's bent die een gratis item uit de nieuwe collectie krijgt thuisgestuurd, waarmee je gaat strijden om de Fashioncheque t.w.v. €500,- De enige voorwaarde om mee te doen is dat je een Instagram-profiel hebt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

3 strijdende fashionista's
We kiezen uit alle inschrijvingen 3 meiden die alledrie hetzelfde item uit de nieuwe collectie helemaal gratis thuisgestuurd krijgen. Met dit item moeten zij bewijzen dat zij de Mix 'n Match Queens van 2016 zijn. Hoe? Dat lees je hieronder.

De contest

De wedstrijd zal plaatsvinden op Instagram. Het is de bedoeling dat de 3 finalisten 5 dagen achter elkaar (ma t/m vr), elke dag een andere look creeren met het toegestuurde item, hier één foto van maken en posten op Instagram met #beadiva en #mixnmatch2016. 

Punten verzamelen
Puntentelling is simpel: De 3 deelnemers zorgen dat ze aan het einde van de 5 dagen zo veel mogelijk likes van vrienden en volgers hebben verzameld op hun Mix 'n Match-posts op Instagram. Elke like is een punt. Van elke look mag slechts 1 foto worden gepost.

De winnaar
De fashionista met de meeste likes voor haar 5 looks bij elkaar opgeteld, wordt gekroond tot Be a Diva Mix 'n Match Queen 2016! Zij wint een Be a Diva Fashion-cheque t.w.v. €500,-.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »