BE A DIVA® OFFICIAL WEBSHOP

Final Friday 6 oktober

  • Geplaatst op
  • Door Manon | Blend-id
Final Friday 6 oktober

Jawel divas! Na het overweldigende succes van de eerste edities zijn we terug met Final Friday, en wel op vrijdag 6 oktober. Kunnen jullie je de vorige edities nog herinneren? Wát een gekkenhuis was dat! Wij kijken er met super veel plezier op terug, en kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen dan dat jullie dat ook doen. Tijd voor de volgende dus!

Voor iedereen die niet weet hoe het werkt, of het niet meer zo vers in haar geheugen heeft nog even de spelregels op een rijtje:

Tijdens Final Friday gaan alle sale items de (online) shop uit voor een idioot lage prijs! Ook dit keer hebben we de dag verdeeld in drie rondes, en in elke ronde worden de Be a Diva-musthaves verder afgeprijsd. Tussen 09.00 en 12.00 uur zijn de items verkrijgbaar tot €20, tussen 12.00 en 18.00 uur tot €15 en na 18.00 uur zal alles afgeprijsd zijn tot €10,-! Je kunt dus zelf bepalen wanneer je jouw favoriete item shopt, maar let wel op! Want hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat het product is uitverkocht...


De timetable is bekend, dus zorg dat je er op vrijdag 6 oktober klaar voor zit. En vraag vooral ook aan je moeder of ze onze shop op Final Friday in de gaten wil houden! Tips: Stop 's ochtends voor ze gaat werken een verlanglijstje in haar schoen of lunchbox, stalk haar op elk tijdstip, zet de timer van haar telefoon voor de verschillende rondes of hang haar computerscherm vol met posts its. Zorg in ieder geval dat ze dit heeft gelezen en niets mist van deze knotsgekke uitverkoop!

Volg ook onze Instagram en Facebook voor de laatste updates en natuurlijk: heel veel succes én shopplezier! We vinden het super leuk om te zien wat jullie hebben gescoord, dus twijfel vooral niet dit met ons te delen.


Tot slot: er zijn een paar regels verbonden aan Final Friday:

* Items gekocht tijdens Final Friday mogen niet worden geretourneerd.
* Alle items die tijdens Final Friday worden uitverkocht komen niet meer terug op voorraad.
* Tijdens de dag zelf wordt er geen restock van de items gedaan.
* Als je het product aan je shopping-bag hebt toegevoegd, betekent dit niet dat het product gereserveerd is.
* Pas als je het product hebt afgerekend bij de check out is het item all yours!
* Door de enorme drukte kan het zijn dat de levertijden iets vertragen.

Happy shopping divas! See you on Final Friday! 

XOXO Be a Diva
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »