BE A DIVA® OFFICIAL WEBSHOP
Blog

Final Friday 16 februari!

Final Friday 16 februari!

Jawel divas! Na het overweldigende succes van de eerste edities zijn we terug met Final Friday, VANDAAG! Kunnen jullie je de vorige edities nog herinneren? Wat een gekkenhuis was dat! We kijken hier met super veel plezier op terug. Tijd voor de volgende dus. Hier nog een kleine opfrisser..

Final Friday 6 oktober

  • Geplaatst op
  • Door Manon | Blend-id
Final Friday 6 oktober

Jawel divas! Na het overweldigende succes van de eerste edities zijn we terug met Final Friday, en wel op vrijdag 6 oktober. Kunnen jullie je de vorige edities nog herinneren? Wát een gekkenhuis was dat! Wij kijken er met super veel plezier op terug, en kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen dan dat jullie dat ook doen. Tijd voor de volgende dus!

Summer hair!

  • Geplaatst op
  • Door Joyce
Summer hair!

Urenlang kunnen we bij Be a Diva kletsen over de nieuwste trends op het gebied van kleding, maar jouw look is met alleen een toffe outfit niet helemaal compleet. Een mooi make-upje en een cool kapsel maken het ten slotte af en daarom houden we ook alle ontwikkelingen op het gebied van haar en make-up voor jou in de gaten. Enkele weken geleden hebben we het in onze blogpost uitgebreid gehad over de make-up trends van deze zomer. Glitters, oogschaduw en lipstick in dezelfde kleur of juist helemaal naturel; met deze smeersels op jouw gezicht loop je er als een echte fashionista up to date bij. Maar wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar en welke trend past bij jullie jonge fashionista’s?

DIY Summertrends

  • Geplaatst op
  • Door Joyce
DIY Summertrends

Heb jij in jouw kledingkast een aantal kledingstukken hangen waarop je bent uitgekeken, dan is de kans groot dat jij ze na het lezen van dit artikel weer regelmatig gaat dragen. Waarom? Omdat je ze met een klein budget een grootse make-over gaat geven!

Dat ene effen truitje wat net iets te gewoontjes is of die ene oude spijkerjas die je al duizend keer hebt gedragen en ergens in je kast hebt weggemoffeld. Waarschijnlijk heb jij ook een aantal items die je niet weg wilt doen omdat ze er nog goed uitzien, maar die je eigenlijk niet meer draagt. In dit Do It Yourself artikel geven we je een aantal leuke tips, zodat jij die vergeten items in jouw kast weer nieuw leven inblaast. Be Creative!

Verwen je moeder: 6 tips

  • Geplaatst op
  • Door Joyce
Verwen je moeder: 6 tips

Ze is de meest speciale persoon in jouw leven en staat altijd voor je klaar. Soms is ze wat streng, maar meestal is ze de liefste. Ze kookt, wast en helpt je met je huiswerk. Luistert, adviseert en beschermt je én dat zal ze haar hele leven blijven doen. Jij bent jouw moeders nummer één en daarom is het leuk om haar met Moederdag eens goed te verwennen. Bij Be a Diva hebben we een aantal toffe ideeën voor je verzameld, zodat jij moederlief op zondag 14 mei eens flink in het zonnetje kunt zetten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »