BE A DIVA® OFFICIAL WEBSHOP
Blog

DIY Summertrends

  • Geplaatst op
  • Door Joyce
DIY Summertrends

Heb jij in jouw kledingkast een aantal kledingstukken hangen waarop je bent uitgekeken, dan is de kans groot dat jij ze na het lezen van dit artikel weer regelmatig gaat dragen. Waarom? Omdat je ze met een klein budget een grootse make-over gaat geven!

Dat ene effen truitje wat net iets te gewoontjes is of die ene oude spijkerjas die je al duizend keer hebt gedragen en ergens in je kast hebt weggemoffeld. Waarschijnlijk heb jij ook een aantal items die je niet weg wilt doen omdat ze er nog goed uitzien, maar die je eigenlijk niet meer draagt. In dit Do It Yourself artikel geven we je een aantal leuke tips, zodat jij die vergeten items in jouw kast weer nieuw leven inblaast. Be Creative!

Final Friday 2 juni

  • Geplaatst op
  • Door Manon | Blend-id
Final Friday 2 juni

Jawel divas! Na het overweldigende succes van de eerste drie edities zijn we terug met Final Friday, en wel op vrijdag 2 juni. Kunnen jullie je de vorige edities nog herinneren? Wát een gekkenhuis was dat! Wij kijken er met super veel plezier op terug, en kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen dan dat jullie dat ook doen. Tijd voor part 4 dus!

Verwen je moeder: 6 tips

  • Geplaatst op
  • Door Joyce
Verwen je moeder: 6 tips

Ze is de meest speciale persoon in jouw leven en staat altijd voor je klaar. Soms is ze wat streng, maar meestal is ze de liefste. Ze kookt, wast en helpt je met je huiswerk. Luistert, adviseert en beschermt je én dat zal ze haar hele leven blijven doen. Jij bent jouw moeders nummer één en daarom is het leuk om haar met Moederdag eens goed te verwennen. Bij Be a Diva hebben we een aantal toffe ideeën voor je verzameld, zodat jij moederlief op zondag 14 mei eens flink in het zonnetje kunt zetten.

Summer update 2017

  • Geplaatst op
  • Door Joyce
Summer update 2017

Enkele weken geleden schreven we al een blogpost over de voorjaar- en zomertrends 2017 en deze week laten we zien dat de zomer items van Be a Diva hier perfect op aansluiten.

Make-up trends Summer 2017

Make-up trends Summer 2017

Jeeej! De grijzige wolken en lange donkere dagen hebben we inmiddels weer achter ons gelaten en steeds vaker zijn de warme zonnestralen aanwezig om onze dagen positiever te kleuren. Van een zonnige dag moet je natuurlijk genieten en dus zijn ook wij steeds vaker buiten te vinden. Een drankje op het terras, chillen op een kleed in het park of een middag rondslenteren in de stad zijn activiteiten waarmee we onze vrije dagen graag vullen.

Bij een nieuw seizoen hoort vanzelfsprekend een nieuwe collectie, maar het modebeeld verandert niet alleen qua kleding. Ook het haar en de make-up verandert ieder seizoen weer; het ene seizoen wat drastischer dan het andere. Omdat optutten tot één van onze favoriete bezigheden behoort, besteden we het artikel van deze week aan de Make-up trends voor de zomer van 2017. Welke make-up trend ga jij deze zomer rocken?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »